Appartementen in Rome Beoordelingen

Lokale tijd in Rome:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Rome:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
1 - 2 - 3

Verhuur van 12 op 15 mei 2014
Rene K. (Haarlem, Netherlands)
Apartment LOVELY DUPLEX
Goede communicatie.
Verhuur van 3 op 6 apr 2014
Karijn D. (Gouda, Netherlands)
Apartment VATICAN GALLERY
Het appartement ligt op een paar minuten lopen van de St. Pieter en het Vaticaans Museum en is dus een perfecte uitvalsbasis. De inrichting is prima.
Verhuur van 21 op 24 mar 2014
Melissen M. (Amersfoort, Netherlands)
Apartment VATICAN GARDEN
Ja hoor, alles was prima geregeld.
Heel erg goed!
Verhuur van 2 op 6 mar 2014
JH D. (Den Bosch, Netherlands)
Apartment VATICAN GALLERY
Vatican gallery ligt (zoals de naam al doet vermoeden) op een steenworp afstand van het Vaticaan. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Rome. De metro ligt op ca. 250 meter.
Verhuur van 16 op 23 feb 2014
Corry B. (Tilburg, Netherlands)
Apartment NAVONA LUXURY
Voor ons de eerste keer geboekt via deze agentschap. Fijne site met gevarieerd aanbod. Boeking is prima verlopen met snelle communicatie.
Verhuur van 19 op 22 feb 2014
TAM M. (Huissen, Netherlands)
Apartment LILIUM
Ja daarover zijn wij tevreden
Verhuur van 8 op 12 nov 2013
Laura S. (amsterdam, Netherlands)
Apartment DOLCE VITA
Perfecte locatie en dichtbij alle leuke en mooie gedeeltes van rome. Accomodatie was te gek en kunstzinnig ingericht. Zelfs bij aankomst van 03.00 een hartelijk welkom. Echt n aanrader.
Verhuur van 5 op 9 nov 2013
Ad Van den Biggelaar (Diessen, Netherlands)
Apartment NAVONA VINTAGE
Zeer geslaagd.
Zeer tevreden!
Verhuur van 23 op 27 jul 2013
Rob Langhout (Nijmegen, Netherlands)
Apartment CAMPO DEI FIORI 1
uitstekend
Verhuur van 19 op 23 okt 2013
Jacob S. (Amersfoort, Netherlands)
Apartment ROMAN GALLERY LOFT
Wij zijn prima ontvangen. Op al onze vragen werd snel gereageerd.
Het was een super appartement. Veel bezienswaarigheden waren lopend te bereiken.
Verhuur van 28 okt op 1 nov 2013
Maria Vanspringel (Kasterlee, Belgium)
Apartment COLISEUM PENTHOUSE
Het boekingsproces verliep vlot en correct. Nadien werden alle vragen meteen beantwoord. Het gaf ons een groot gevoel van vertrouwen.
Wij boekten ook luchthavenvervoer via de website van Cocoon: ook een aanrader! Zeer stipt, vriendelijke chauffeurs, ruime wagens, vervoer tot aan de deur van de appartementen: beter dan een gewone taxi of de trein van Fiumicino naar Rome-centrum.

Dank aan Cocoon dat ons meteen een voorstel deed dat aan al onze wensen beantwoordde!
Verhuur van 28 okt op 1 nov 2013
Maria Vanspringel (Kasterlee, Belgium)
Apartment COLISEUM STYLE
Meteen na onze vraag naar appartementen voor 12 volwassenen, zo dicht mogelijk bij elkaar gelegen, kregen wij een overzicht van de mogelijkheden. Twee appartementen in hetzelfde gebouw, van dezelfde eigenaar: precies wat we wensten! De foto's zijn zeer duidelijk en geven de mogelijkhed om precies te weten hoe elke kamer er uitziet. Het zou handig zijn om nog een grondplanntje van het hele appartement toe te voegen.
Het boekingsproces verliep vlot en correct. Nadien werden alle vragen meteen beantwoord. Het gaf ons een groot gevoel van vertrouwen.
Wij boekten ook luchthavenvervoer via de website van Cocoon: ook een aanrader! Zeer stipt, vriendelijke chauffeurs, ruime wagens, vervoer tot aan de deur van de appartementen: beter dan een gewone taxi of de trein van Fiumicino naar Rome-centrum.
Wat ik vooraf in de gepubliceerde opmerkingen gelezen had, klopt helemaal: die klonken opvallend positief, en helemaal terecht!
Verhuur van 15 op 19 okt 2013
Myra Wijnen (geleen, Netherlands)
Apartment COLOSSEO 1
Francesca was super aardig!!!
We voelden ons welkom
Verhuur van 12 op 15 sep 2013
Jacques Galliard (Appingedam, Netherlands)
Apartment LOVELY TRASTEVERE
Zeer tevreden.
Knus en alle hoogtepunten per voet te bereiken.
Verhuur van 27 jul op 1 aug 2013
Wouter V. (Mechelen, Belgium)
Apartment ROMAN FORUM
Perfect gelegen appartement om Rome te ontdekken.
Zeer tevreden!
Verhuur van 31 jul op 3 aug 2013
Messiaen Tom (Evergem, Belgium)
Apartment PANTHEON
Het was een super ervaring! Het onthaal en ontvangst waren perfect geregeld. De ligging is ronduit fantastisch.
Absoluut tevreden. De info die we hebben ontvangen was uiterst bruikbaar en nuttig.
Verhuur van 21 op 24 jun 2013
Christa M. (Rumbeke, Belgium)
Apartment PANTHEON
Het appartement ligt heel goed gelegen, centraal.
rome kan je van hier uit te voet doen, zonder probleem.
Wij komen zeker nog terug.
ciao
Verhuur van 22 op 25 jun 2013
Harm Kamphuis (Lelystad, Netherlands)
Apartment LILIUM
We zijn positief verrast!
Verhuur van 11 op 18 mei 2013
B.H.A. Besier (Utrecht, Netherlands)
Apartment OPERA STYLE PALACE
Het appartement was overweldigend groot, ideaal voor 6 personen, 9 zou ook kunnen.
Internet boeking liep goed.
Verhuur van 29 apr op 2 mei 2013
Riet A. (Deurne, Netherlands)
Apartment CAMPO FIORI VINTAGE
Tevreden met Cocoon. Wij werden vriendelijk ontvangen en onze vragen werden goed en duidelijk beantwoord.
1 - 2 - 3

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Rome tegen de laagste prijzen gegarandeerd!
VATICAN STAY 1
16 reviews
Thanh T. (Netherlands)
"In 1 woord super!!!"
Verblijf
Juni 2016
NAVONA PRIVILEGE
35 reviews
Henk Engelsman (Netherlands)
"Wat een prachtig appartement in het hartje van de stad!"
Verblijf
Oktober 2015
LILIUM
27 reviews
Albert S. (Netherlands)
"Efficient geregld"
Verblijf
Mei 2015
VATICAN GALLERY
47 reviews
Carina De Rijck (Belgium)
"Zeer tevreden"
Verblijf
April 2015
VATICAN STYLE 1
7 reviews
Henk W. (Netherlands)
"Communicatie verliep goed
Voldoende keuze uit accommodaties
Prijs/kwaliteit is prima
Website duidelijk en overzichtelijk
Boekingsproces helder en snel
Noodtelefoon helaas moeten gebruiken i.v.m. diefstal van portemonnee met daarin het toegangspasje van het appartement. Is uitstekend opgelost door de organisatie. De eigenaar bracht ons zelf een nieuw pasje en was erg behulpzaam."
Verblijf
September 2014
VATICAN GALLERY
47 reviews
Thierry Staelens (Belgium)
"Heel tevreden!"
Verblijf
September 2014
CAMPO DEI FIORI 1
13 reviews
Miranda Visser (Netherlands)
"Prima geregeld met Cocoon. In het voorjaar al met deze organisatie naar Barcelona geweest, was ook top."
Verblijf
September 2014
CESARE 4
4 reviews
Dianne Hutten (Netherlands)
"Ja, tevreden met hoe de communicatie verlopen is. Alles was duidelijk en er werd goed gereageerd op vragen."
Verblijf
Juli 2014
LOVELY DUPLEX
6 reviews
Wim Bosschaart (Netherlands)
"Jazeker. Overzichtelijke, mooie en betrouwbare website. Communicatie en informatieverstrekking is goed verlopen. De boekingsbevestiging bevat ook veel praktische informatie. Ook de eigenaar was zeer te spreken over de handelswijze van Cocoon. Aanvankelijk waren wij niet bekend met Cocoon en daardoor erg voorzichtig, maar het is ons prima bevallen."
Verblijf
Juli 2014
VATICAN STAY 5
32 reviews
Lieve DECLERCK (Belgium)
"Zeer goed !!
Een absolute aanrader !"
Verblijf
Juli 2014

Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.
Rated excellent on TripAdvisor and FlipKey